Ajut-o pe Aura să fie independentă

Ajut-o pe Aura să fie independentă

Aura este dovada vie că Dumnezeu există şi toți suntem pe pământ cu un scop.

S-a născut în urmă cu 45 de ani, cu probleme la inimă, iar la numai 17 ani a fost operată pe cord deschis, când i s-a pus aparatul la inimă pe care îl are şi în prezent.Problemele cele mai grave au început în noaptea dintre anii 2006-2007. Aura a suferit un accident vascular cerebral. Sechelele lăsate de AVC sunt încă vizibile, ea rămânând cu o semi-pareză pe partea stânga.

Cu o credință în Dumnezeu și o ambiție de neimaginat, Aura povestește cum a început să se recupereze până la stadiul în care este azi.
"Nu-mi simțeam nici mâna, nici piciorul, iar fața era la fel, jumătate căzută. Am fost într-un an la pelerinaj la Sfânta Paraschiva și a doua zi când m-am trezit mi-am simțit toată partea stânga amorțită. De atunci am început să pot să mișc un pic și mâna și piciorul".

Astfel că Aura a început, așa cum poate, să meșteşugească vaze decorate, coșulețe sau diverse figurine din hârtie, folosind arta Origami, aceste creații fiind sursa ei de venit pe lângă pensia de handicap de 500 lei.
A rămas singură, soțul decedând acum 6 ani, cu o mamă bolnavă de care are grijă și pe care o numește cu drag "copilul meu".

Aura a ajutat sute de persoane prin acțiunile ei ca voluntar, iar acum are nevoie de ajutorul nostru.
Pentru a se putea deplasa la cumpărături, are nevoie de un scuter electric. A mers pe bicicletă până de curând, însa a forțat foarte mult piciorul drept și a trebuit să se opereze în urma unei rupturi de menisc. Acum se deplasează foarte greu, în cârje, iar drumul la cumpărături este o corvoadă.

ACTUALIZĂRI

Dragi prieteni, nu puteam încheia anul fără să o vizităm pe prietena și colega noastră Aura!

🤗Nouă, celor de la Asociația Împreună Acționăm, Aura ne-a devenit o prietenă, o colegă și un om cu suflet mare.
🥺Cu toate că Aura a trecut prin multe dificultăți, fiind o persoană cu dizabilități, noi am reușit să fim alături de ea în acest an și am reușit împreună cu dumnevoastră să îi oferim o tricicleta electrică pentru ea și pentru mama ei.
😀Ne bucurăm că am putut să îi facem această bucurie.
👍🤝🤗Aura, în anul 2022, se va implica voluntar în proiectele asociației și împreună cu ea vom realiza Sticle handmade, ornate cu sfoara pentru a putea să sprijinim Asociația noastră.
🙋‍♀️Fiind o persoană cu dizabilități, Aura își dorește să sprijine alte persoane care au nevoie de ajutor prin realizarea acestor sticle pe care le vom dona tuturor care vor contribui la realizarea obiectivelor asociației.
🤝Ne dorim în anul 2022 să fim alături atât de persoanele aflate în dificultate, cât și de Aura.
🤝Vă mulțumim pentru sprijinul acordat în 2021 asociației noastre și familiilor pe care dumnevoastră le-ați sprijinit.
🆘️Nu puteam încheia acest an fără a-i face o vizită Aurei și a-i oferi un mic pachețel pentru ea și mama ei.

DONEAZĂ ONLINE

Donează

DONEAZĂ PRIN TRANSFER BANCAR

În contul asociației RO71 BRDE 445S V229 6833 4450

deschis la BRD – AGENȚIA AVIAȚIEI BUCUREȘTI

C.I.F.: 34721931

ASOCIAȚIA ÎMPREUNĂ ACȚIONĂM

DONEAZĂ BUNURI MATERIALE

Dacă deții un cărucior electric de care nu mai ai nevoie, ne poți contacta aici:  

Apăsați aici