Apel umanitar pentru familia Manea, rămasă fără casă în urma unui incendiu

Apel umanitar pentru familia Manea, rămasă fără casă în urma unui incendiu

Miercuri, 29 Decembrie 202, Ora 13:15, Județul ILFOV, Oraș Voluntari, pe timp de iarnă și în pragul sărbătorilor, casa familiei Manea era cuprinsă de flăcări.

🆘️Printr-un apel la 112, la ora 13:19, pompierii au fost alertați de vecinii familiei Manea, iar până la sosirea pompierilor la fața locului, deja la ora 13:24, în interval de 5 minute, incendiul a distrus tot în calea lui, casa fiind arsă în întregime.
⏰Incendiul a fost lichidat în două ore și jumătate.
🔥Toate bunurile din casă au ars, inclusiv structura acoperișului și a pereților au fost afectate din cauza incendiului.
😪Toată agoniseala de-o viață a familiei Manea a fost spulberată într-o fracțiune de secundă, de la un scurt circuit electric provenit de la unncablu electric defect, aceștia, rămând pe drumuri cu cei opt copii, majoritatea cu vârste destul de fragede ( 1 an și 3 luni, 4 ani, 7 ani, 9 ani, 13 ani): Nicoleta, Petruța, Nicolae Alexandru, George Armando, Florentina Anastasia, Ionela, Ștefania Gabriela, Ileana Dorina.
🥺În timp ce tatăl, Florin, era plecat la lucru cu ziua pentru a-și întreține familia, necazurile nu au întârziat să apară pentru această mamă și copilașii ei.
👨‍👩‍👧‍👦👨‍👩‍👧‍👦În casă, în momentul în care a izbucnit incendiul, se afla bunicul copiilor ( Nicolae în vârstă de 76 de ani), Petruța în vârstă de 13 ani, Alexandru în vârstă de 7 ani, Stefania 1 an și 3 luni, Violeta de 4 ani, Flori de 9 ani și mămica copiilor, Camelia.
🤝Cu greu, dar cu ajutorului lui Dumnezeu, aceștia au reușit să se sustragă din calea flăcărilor, simțind mirosul de fum și reușind să iasă astfel afară din casă. Însă, coșmarul nu a încetat: nici bine nu au reușit să își revină din panică și șoc, căci întreaga casă a ars, nerămânând nimic în urmă, doar clipele de coșmar.
🆘️Casa familiei Manea avea două camere, o baie și o bucătărie.
☹Cu toate că situația materială nu este una îndestulătoare pentru familia Manea, având foarte multe neajunsuri pentru cei opt copii, tatăl lucrând cu ziua și mama fiind în concediu prenatal, înainte de izbucnirea incendiului, se mulțumeau măcar cu un acoperiș deasupra capului. Acum...pe timp de iarnă, cu opt copii de îngrijit și de hrănit, familia Manea trăiește un coșmar din care, sperăm să-i ajutăm să iasă cât mai repede.
🆘️‼️În acest moment toți locuiesc la fata cea mare a familiei, la câteva străzi distanță.
🧱🏗🤝Ne dorim ca această familie să aibă o nouă casă, ne dorim să le construim 4 camere, o baie și o bucătărie.
🧱🏗🤝Orice ajutor este binevenit și ne dorim să îi ajutăm să treacă cu bine și cât mai repede peste această greutate a lor.
👍👩‍🔧👨‍🏭Pe lângă fondurile necesare, avem nevoie de electricieni, instalatori, precum și de persoane voluntare care să ne poată sprijini cu ridicarea casei familiei Manea din Județul ILFOV.
🤝👍Împreună cu frații și vecinii familiei Manea vom ridica o nouă casă pentru acești copii.
🧱🤝Împreună cu voi vom ridica casă familiei Manea! Veniți în sprijinul familiei Manea și donați pentru a le reda speranța celor mici.

DONEAZĂ ONLINE

Donează

DONEAZĂ PRIN TRANSFER BANCAR

În contul asociației  deschis la BRD – AGENȚIA AVIAȚIEI BUCUREȘTI

IN LEI: RO71 BRDE 445S V229 6833 4450
IN EURO: RO62BRDE445SV85548064450

C.I.F.: 34721931

ASOCIAȚIA ÎMPREUNĂ ACȚIONĂM

DONEAZĂ BUNURI MATERIALE

Dacă dorești să donezi bunuri materiale sau servicii pentru familia Matei, ne poți contacta aici:  

Apăsați aici

ACTUALIZĂRI

✅🤝🧱🏗👷‍♂️👷‍♀️👷Avem vești bune pentru familia Manea – Proiectul casei va fi realizat de Compania SIACO GRUP CONSTRUCT

✅În cadrul campaniei umanitare privind strângerea de fonduri pentru a reconstrui casa familiei Manea în această zi avem o veste foarte bună: compania SIACO Grup va sprijini Asociația Împreună Acționăm să realizeze proiectul casei pentru familia Manea.
🤝👍Le mulțumim pe această cale și avem rugămintea să le apreciați pagina de facebook pentru a le arăta recunoștiința noastră.
🤝👍Dacă aveți nevoie de consultanță și vă doriți să realizați o casă sau vă doriți să vă reamenajați interiorul, puteți apela cu încredere la SIACO GRUP CONSTRUCT.
🏗👷‍♂️👷‍♀️Siaco Grup Construct este un birou de proiectare format din oameni tineri, implicati si care au respect fata de cladirea proiectata fie ca este vorba de o constructie unifamiliala, un bloc de locuinte colective sau o cladire publica.

Am început să eliberăm terenul după incendiu și să îl pregătim pentru a reconstrui casa familiei Manea.

🆘️Avem nevoie de sprijinul dumnevoastră pentru a începe cât mai repede construcția casei.
🤝Împreună reuşim!