Dăruiește o mașină de spălat rufe semiautomată pentru o familie cu 2 copii

Dăruiește o mașină de spălat rufe semiautomată pentru o familie cu 2 copii

Dăruiește o mașină de spălat semiautomată pentru două mame care trăiesc cu cei doi copii ai lor într-o singură cameră. Cele două mame nu au condițiile necesare pentru a putea avea un trai decent.

În camera în care locuiesc împreună cu cei doi copii în vârstă de 1 an și două luni, respectiv 3 ani și două luni au nevoie de ajutorul nostru. Pentru că nu au o mașină de spălat, mamele sunt nevoite să spele de mână, trebuind în același timp să aibă grijă și de cei doi copii (spălatul rufelor durând mai mult), care își bagă mânuțele în apa plină de detergent. Pe lângă siguranța copiilor, ar putea, cu ajutorul vostru, să petreacă mai mult timp cu cei mici.

Din păcate, veniturile celor două doamne sunt foarte reduse și în acest moment au un venit de 675 lei pe lună.

Am primit mesajul Mădălinei unde ne cererea ajutorul pentru o mașină de spălat și ne dorim împreună cu dumneavoastră să strângem cele necesare pentru a achiziționa o mașină de spălat și pentru a putea supraviețui o lună de zile cu alimentele de bază, dulciuri și jucării pentru Andrei și Raul.
Din păcate Mădălina este bolnavă și nu poate munci, având un ajutor social 255 lei și din când în când mai muncește cu ziua pentru a putea să le ofere copiilor condițiile unui trai mai bun.

Cele două doamne locuiesc în Județul ILFOV, Comuna Mogoșoaia într-o căsuță mică cu un hol și o bucătărie.

Ne propunem pe lângă mașina de spălat să achiziționăm și alimentele de bază, dulciuri și jucării pentru copii. În cadrul acestei campanii ne propunem să strângem 1000 de lei pentru a asigura celor două mame cele necesare.

Vă mulțumim pentru suportul acordat! Dar din Dar se face Rai! Din dragoste pentru oameni!

CUM NE PUTEȚI AJUTA:

Donează orice sumă în contul AIA, astfel noi vom achiziționa cele necesare sau donează bunuri materiale

 

UNDE POȚI DONA:

1. Direct cu cardul aici:

Donează

2. Prin transfer bancar

În contul asociației RO71 BRDE 445S V229 6833 4450

deschis la BRD – AGENȚIA AVIAȚIEI BUCUREȘTI

C.I.F.: 34721931

ASOCIAȚIA ÎMPREUNĂ ACȚIONĂM

3. Donează bunuri materiale

Dacă ai o mașină de spălat rufe semiautomată, de care nu mai ai nevoie, sau dacă vrei să donezi alimente de bază, dulciuri și jucării pentru copii, ne poți contacta aici:  

Apăsați aici